Stairway to heaven


Jag måste börja med att säga att jag är sjuuukt imponerad av våra medresenärers packning! Och deras ( om möjligt spelade ) coolhet att bara go With the flow. ( De två camo väskorna är deras )

flygresan gick över förväntan trots Thaiair’s något luggslitna plan, och sedan även bytet i Bangkok då vi fick gå via transit pga genomgående biljett med Thai. Men flytet till trots så är man lagom mör efter att nästan ha dygnat när man anländer slutdestinationen.
Efter ett par timmars ryggläge på våra rum var det dags att ge sig ut på stan på jakt efter en ATM för att fylla på med kontanter inför det väntande ö-livet i morgon då jag inte är helt säker på att Koh Jum har någon att erbjuda, och lite kompletterings shopping i form diverse hygienartiklar och pulverkaffe.

Efter utfört uppdrag i det Aftonbladet skulle definiera som värmesmocka släpade vi våra vinterbleka kroppar tillbaka till skuggan och fläkten på rummet för att sedan återuppta promenaden efter solens nedgång.

Det blev ett besök nere vid kajen för lite mat och för min del för att fylla på vattenblåsorna under mina fötter efter årets första flipflop promenad och inhandling av diverse plåster med föga effekt.

Idag tog vi färjan över till koh Jum, här hade jag förbokat boende på nätet. Jungle hill resort, träbungalow med fläkt och lite öppen planlösning vid taknivå. Mysiga bungar med lummig omgivning ( läs djungel..första ordet i namnet ).

Det är vid andra ordet i namnet som jag kanske skulle varit lite mer observant, 78 steg ner till stranden och restaurangen kan för den oinvigde hurtbullen låta som en promenad i parken, men då kan även tilläggas att den som murat denna trappa saknar både måttstock och ögonmått…och för att inte bara smutskasta muraren så kan jag skamset tillägga att det här gänget kanske inte är det mest vältränade och den kombon är inte den bästa.

Dagen har bergsbestigningen till trots varit härlig och innehållit både god mat och sol i lagom dos samt bad. I morgon hyr vi moppe och drar ut på tur.

 

 

 

 

 


4 reaktion på “Stairway to heaven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *