Hemsidan


Mitt syfte med den här hemsidan/bloggen är att dela med mig av mitt/vårat resande, och vårat sätt att resa.
Med vuxna barn hemma är möjligheterna större, man är inte beroende av skollov, viljorna är färre, och framför allt blir det mycket billigare.
Jag är alltid på resande fot i mitt sinne och har alltid en ny resa pågång i huvudet.
Jag gör upp planer och tänkbara platser med hjälp av min kompis google.
Men jag saknar ofta inspiration och tips från människor om platser att besöka.
Så jag tänkte att jag kan ju börja med att dela med mig av intryck och resetips som jag har fått med mig.
Ibland är berättelserna längre ibland kortare ibland har det bara varit en avstamp på vägen ibland ett avtryck i livet.
Vi reser med handbaggage och bär våra ”liv” på ryggen, ibland bokar vi en enkelresa till ett land och en hemresa från ett annat, för att vidga våra vyer lite, men det är alltid Thailand vi återvänder till.
Målet med våra resor är att bara vara, träffa folk och njuta av livet..ibland stoppar vi in en liten sevärdhet..men bara ibland.
En resplan finns ofta i mitt huvud men det är lika ofta som den revideras under resans gång, gillar vi ett ställe extra mycket stannar vi längre, känns det inte bra drar vi vidare. Det händer att nya tips dyker upp efter vägen.
min mening med den här bloggen/hemsidan är inte att jämföra charter och ”luff” med varandra, det är bara ett annat val och det här har blivit vårt, det är varken fulare eller finare att göra det ena eller andra, på samma sätt som det varken är fulare eller finare att åka till thailand eller maldiverna (där jag förvisso aldrig varit)
Alla platser jag beskriver är utifrån mina/våra upplevelser, det finns säkert många andra som har andra åsikter o upplevelser…men det här är min blogg.
Och du är så välkommen att följa med, hoppas att du hittar nåt som känns kul att läsa och att jag kanske kan inspirera till lite reslust.