Julskinka och nyårsbubbel i all ära!..men snart till värmen det bära :-)


Det börjar närma sig avresedatum och en preliminär resrutt dom första tre veckorna är satt. Visum och internationellt körkort är fixat.

I år har vi även kostat på oss att vaccinera oss mot Denguefeber, ”learning by doing”som det heter, visa av erfarenheten 2019 och tio nätter på sjukhuset i Trang. Vaccinet blev en dyr historia men förhoppningsvis en god investering.

Packningen för vår del är ju typ alltid på plats, nu återstår bara packningen för våra reskamrater A&A. Dom är helt införstådda med att volym och vikt är av största betydelse på vår lilla tripp eftersom vi ska släpa runt våra förnödenheter hela tiden och då inte bara på eventuella bussar, tåg och båtar utan även på våra ”moppar”. Detta verkar dock inte vara några problem, dom verkar vara extremt följsamma…men vi får väl se.

Vi har i år lyxat till oss med att ta med en ihopfällbar vattenkokare!!! i vår redan komprimerade packning.

Funkar det så är det ju fantastiskt att alltid kunna fixa egen frukost..går ju både att koka ägg och kaffe i, grymt!!! Det känns ju redan som att hälften av packningen består av sladdar och el relaterade grejer så varför inte?.

 

Jag fick av mina fina arbetskamrater bl.a en ny ryggsäck som ska testas för första gången i år, det ska bli kul att se hur den varianten funkar, den ser ut som en pytte liten garderob från sidan med flyttbara hyllor, det kan ju som alla vet bli ”lite” rörigt i ryggsäcken efter några veckor/månader på vift.( jag återkommer med en recension om denna )

Även den obligatoriska resfebern har börjat ge sig till känna och inte minst hos delar av våra reskompisar…själv försöker jag upprätthålla en betryggande världsvan aura som sig bör och vet ju att allt ordnar sig bara man väl sitter där på planet…men vägen dit är alltid oändligt lång.

 

 


5 reaktion på “Julskinka och nyårsbubbel i all ära!..men snart till värmen det bära :-)

    • Tack🙏..och gott nytt år till er med 😀 och mys i er fina lägenhet i Spanien, den ser fantastisk ut ❤️☀️

  1. Gott nytt år på er ❤️önskar er en fantastisk resa. Det ska bli så kul att följa er på er resa. Kramisar till er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *