När man plötsligt bara gört, eller håll i hatten nu kör vi!


Nu när sommarhettan dallrar utanför fönstret alldeles för säsongen toktidigt så har planerna för vintern redan börjat spira.

Egentligen började dom redan den där kvällen vi satt utanför vår bungalow på koh Lanta Funky fish och planerade för framtiden.

Det jag inte berättade då var att vi även drabbades av någon form av hjärtmos och längtade efter våra ”ungar”. Där bestämde vi oss för att nästa resa skulle vi ta dom med, åtminstone en del av vår resa.

Resultatet av detta ”hjärtmostillstånd” blev att de första två veckorna kommer vi att tillbringa med våra tre fantastiska barn, en pojkvän, en flickvän, två barn och en bonus son/kompis till en av sönerna, så vi blir allt som allt 10 stycken.

Det har varit lite pusslande att få ihop flygresorna så att det passar alla, men nu är det gjort!…det är bokat o klaaart!!! ?.

Sex av oss kommer att åka ner den 8/1 och fyra den 9/1, vi kommer sammanstråla i Krabi town den 10:de för att då åka tillsammans ut till Lanta. Där kommer vi att tillbringa två veckor tillsammans sen åker dom hem i lite spridda skurar, vissa via Bangkok och vissa direkt från Krabi.

Jag är fortfarande lite i chock över beslutet men det ska bli såå mysigt och kul, det som började som ett allmänt lite utspårat svammel utanför vår bungalow för några månader sen skall bli av på riktigt!

Hur resten av vår resa kommer att se ut vet jag inte riktigt än, men nu när början finns kan jag fokusera på fortsättningen. Det kommer att bli en fantastisk resa det är jag säker på… ...och det kommer bli en varm vinter i år också.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *