Sol ute, sol inne sol i hjärtat och sol i sinnet☀️❤️☀️❤️


Då var vi alltså tillbaka på Koh Lanta, denna gång tillsammans med Lena o Jim, vi har försökt visa dom så mycket som möjligt på den korta tid som dom haft här på Jum och Lanta så det har kanske blivit lite intensivt för dom, men det blir ju lite så när man vill försöka ge lite av allt på komprimerad tid. Vi har moppat stora delar av bägge öarna, i förrgår var vi ända upp till nui bay på Lanta och oldtown, även ett stopp vid Khlong Nin beach, och igår blev det longbeach och Lanta noi.

Eftermiddagen tillbringade vi med lite fler vänner som vi samlat ihop ifrån tidigare resor med husbil och Thailandsresor, det är fantastiskt hur mycket trevliga och roliga människor vi har runt omkring oss jag känner mig så lyckligt lottad.

Efter lite strandhäng på förmiddagen på boogie bay bar på Khlong Dao så har vi nu vinkat av dom för deras fortsatta färd till Aussie land.

eftermiddag och kväll har vi tillbringat på Longbeach, även detta blev en kväll med mycket skratt och god mat, vi börjar nu räkna ned våra dagar inför kommande resa till Vietnam, det är med mycket blandade känslor vi i och för sig bara tillfälligt ska lämna vårat trygga Paradis mot ett helt nytt land..och för oss ett helt nytt paradis ( ?! ).  Jag tror att jag sagt det förut men det är något visst med koh Lanta, för även om man försöker vara lite coola och ”äventyrliga” som vi, så när man kryper till ”svennebanan korset” så har ju Lanta definitivt en stor plats i våra hjärtan, bananpannkakor och badmadrasser till trots, så tack Lanta och alla våra vänner, tack from the bottom of my heart?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *