Tillbaka till cyberspace⌨️


Då var vi alltså installerade på koh Jum, eller pu som den här delen av ön kallas, och om det skall vara korrekt återgivet så är det nog så att när detta inlägg kommer ut i cyberrymden så har vi nog redan lämnat denna ö. Mobiltäckningen är i det närmaste obefintlig, det är nu nattsvart ute och våra kompisar som vi mötte upp idag stupade och gav upp redan vi 17-tiden pga av jetleg och sömnbrist.

Vi gjorde ett försök att sitta nere i restaurangen på chillakuddarna för lite skönt solnedgångs häng, men då kom en familj med några missnöjda telningar som inte var riktigt ense om vems tur det var att ha I-paden. När vi förstått att detta problem inte skulle lösas under överskådlig tid så valde vi att lämna på walkover.
Så nu ligger vi här i mörkret i hyddan klockan 19.00 under myggnätet, utan uppkoppling och lyssnar till syrsorna istället,  men jag är inte bitter?
Allt vårat nödgodis är i tryggt förvar nere i köket på restaurangen eftersom våra håriga kusiner the monkies tydligen har super luktsinne och tar sig in i bungalowsen på jakt efter godsaker, och det känns ju som att man vill undvika.
I morgon har vi tjingat mopparna som finns här och vi ska ut på tur, vi har visserligen åkt runt på den här ön tidigare men det var fyra år sen och utvecklingen går i rasande fart så det finns alltid något nytt att se.

skrivet 2 februari i den totala radioskuggan?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *