Koh mak 2017


IMG_0915

Koh Mak 2017

koh mak är en relativt liten ö som går att ta sig till från koh Chang och jag antar även direkt från fastlandet, och då tänker jag från Trat.

Vi åkte dit utan att förboka boende, trots att vi blivit varnade att det skulle bli svårt pga av det dåliga vädret i andra delar av turisttäta orter i Thailand..och att folk då skulle ha valt denna del istället.IMG_0903

Vi valde att bo på den största/längsta beachen ao kao, det var en bit att gå med packning speciellt när man var osäker på hur långt det var, lite knöligt var det att hitta nånstans att bo speciellt när man som vi har lite krav på prisnivån, men det gick bra tillslut.

Sanden på koh mak är fin men inte potatismjöl, det är hyfsat rent och fräscht, kring den stranden ligger många resorter och restauranger. Det finns givetvis fler stränder med resorter men dom ligger lite mer isolerade.IMG_0909

Moppe ett par dagar är ett tips så man kan göra sig en uppfattning om ön och vad den har att erbjuda, har man inte tillgång till moped av någon anledning så är mitt tips att bo vid ao kao stranden där utbudet är störst.

IMG_0926Det finns en del gummiplantage på ön och en del riktigt bra restauranger, en solklar favorit blev Q-bar som låg en bit bort från vår beach en långpromenad men det gick att gå.

Den finaste beachen enligt mitt tycke var Laem son beach, fin ren sand väldigt lite folk, en liten strandrestaurang som serverade billig god mat och dryck, väl värt ett besök.IMG_0924

Jag gillade koh mak men skulle nog kanske inte åka dit igen, det finns så många andra öar jag tycker bättre om, men som med alt annat så är det kul att ha varit där och speciellt i en kombo med koh kood. Så är ni i krokarna så absolut gör ett besök den är liten och behändig?

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *