And now we have some job2do❤️


IMG_0896(Koh Chang)

Biljetter blev införskaffade och hela upplägget var ju lite som det brukar på såna här orter…biljett och två fria drinkar på köpet.

Det var även lite oklart vilken tid själva spelningen skulle äga rum, men ivriga som vi var såg vi till att vara ute i god tid!.. tror vi var bänkade oss kl18 på restaurangen (gäller ju att få bra bord?) Hela Tratprovinsens SÄPO var också på plats mycket välklädda killar??.

Ölen kostade tre gånger priset mot det vanliga, maten var god men upplägget lite roddigt med något av lunchserveringens aura. Första timmarna spelades det lite blandat livemusik och studio, det bjöds på eldshow som sig bör av det något bättre slaget och av killar med höftskynken i Tarzan stil.

IMG_0895

Job2do

Timmarna gick och folk fylldes på innan det äntligen började närma sig kvällens happening. SomRom band klev upp på scenen och började värma upp sig och publiken innan job2do him self kom i egen hög person…han dök upp ca 23!!

IMG_0897

Long beach

Som Rom  är ju också så sjukt bra, jag tycker ju att det är så härligt med reggae…och blir det dessutom blandat med Thai, ja då är det ju bara bäst. Så himla kul att äntligen fått se dom live tillsammans.

Idag har vi tagit mopparna till andra sidan av koh Chang som vi helt missat när vi varit här tidigare gånger. Det var en ganska lång utflykt, men kul att få se resten av ön, vi tog oss till Longbeach, som trots namnet inte alls var så himla lång..mer än att den låg långtbort isåfall.

IMG_0898

Long beach

IMG_0899

Long beach

inte så mycket boende på den sidan några spridda resorter men vid longbeach hittade vi ett, med boeende för 200-300baht/natten, det ligger lite off men med mysigt häng, enkla bambuhyddor, ingen täckning på mobilen, god mat och familjär stämning.

”Hemma” på lonleybeach igen på kvällen åt vi på vårat nyfunna favorit hak, kanske inte det mysigaste plejset men med supergod mat och trevlig o glad personal, alltid fullt av gäster, allt vi ätit det 3-4 gånger vi varit där har varit kanon.. Deng seafoods heter det och ligger strax efter bron från byn sett.

i morgon bitti bär det av till koh Mak med morgon färjan, det ska bli kul för där har vi inte varit tidigare, alltid kul att se något nytt.


En reaktion på “And now we have some job2do❤️

  1. Det ska vi försöka med, det blev ingen koh kham denna gång dock…men vi såg den ligga och gnistra vit på håll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *