Från nordväst till sydost ⛴


IMG_0887(Koh Chang)

Det har blivit mycket resa senaste dygnet efter att vi klev på nattåget i Chiang Mai, det avgick vid 17-tiden och ankom Bangkok station ca 7.30 morgonen efter.

Vi begav oss på direkten iväg till Ekkamai busstation i hopp om att greppa några biljetter till Koh Chang, vi är inte riktigt överens med vädret nere i södra Thailand än, så vi fegar lite halvsydost så länge ?☀

Tidigaste biljetterna med stor buss var till 10.30 så det fick det bli, minivan was never an option…

Jag har lite dålig koll känner jag nu, men jag tror att resan till Trat tog typ 5 timmar nonstop . Som en liten avrundning sen så blev det en taxi ner till piren, färja och taxi tilll lonley beach puh!!!IMG_0888

Nu hade det hunnit bli mörkt och dom kanske sex sju…(kanske fler) första boendena vi kom till var fullbelagda, på ett ställe fick vi dock ett löfte att sova i baren om vi inte skulle hitta något, vi var ju inte de enda som flydde regnet och törstade efter sol och bad.

IMG_0891

Kanon boeende…men på riktigt hårdaste sängarna ever, men man vänjer sig..eller?

Det slutade med att vi hittade ett för ett i mina ögon överpris och sen ett annat till ett annat överpris, det blev en natt där, dagen efter nosade vi upp lite andra ställen, bor nu till en tredje del drygt av priset (300 B/ natt) två nu mera avhysta kackisar istället för en…och om möjligt Thailands hårdaste säng, och i den tävlingen är konkurrensen ”stenhård”.

Men fantastiskt gulliga ägare och personal väger upp det mesta❤.

Nu äntligen går dagarnas tema i sol, bad och mat. Mycket är förändrat sen senast vi var här men mycket är sig också likt. Flyers med gratis drinkar/buckets, högljudd tecnomusik i sena timmen, en och annan apa på telefontrådarna.IMG_0894

En picup kör fram och tillbaka med högtalarna på fullt spett och annonserar ut att job2do kommer att spela på whitesandbeach i morgonkväll…den infon är dock på Thai så nu har Rickard fått uppgiften att åka och kolla upp om eventuella  biljetter behövs eller inte, vi har konsekvent lyckats missa deras spelningar varje gång vi varit i Thailand, så nu är det vår tur?

Skinnet har nu börjat anta en mörkare nyans och själen har börjat landa i vilandet, life is good?❤

 

 


En reaktion på “Från nordväst till sydost ⛴

  1. Jaa jag förstår det, super bra tajmat den här gången …vilket jäkla Öös det var..musik man blir glad av ??❤️??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *