Koktid 7 minuter ☀


IMG_0859(Pai)

Idag har vi tuffat några mil på mopparna igen, dagens utfärd gick till några heta källor… Skulle nog gissa att det var ca tre mil enkel väg för att få se det bubblande vattnet…inte jätte storslaget, men vad gör det när det liksom är resan som är målet? Och visst är det märkligt o lite läbbigt att det finns vatten i naturen som är så hett att man kan koka ägg idet?IMG_0855

Naturen är däremot storslagen här uppe i norr, höga berg o djupa dalar, grönt o lummigt. Varmt och skönt för det mesta men vissa partier så blir det riktigt svalt.

kvällen har ägnats åt mingel i byn där vi smakat på både god och mindre god mat i från de många stånden efter gatan, det har blivit korvar, sushi, fläskstrimlor, majs och stekt stickyrice (kanske inte min bästa?)

IMG_0854nu har vi krypit till kojs i vår hydda och håller tummarna för att den lokala buddistmunken i templet bredvid inte drar igång i morgonbitti med sina välsingnelser kl 05 som han gjorde i morse, men detta uppvaknande är tydligen inte schema lagt enligt vår landlady utan är lite random förekommande…lite surprice blessings i ett par timmar?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *