Snoppen o Snippan rocks


imageNu har vi ägnat dagen åt att liksom installera oss och få lite koll på omgivningarna, vi trodde igår när vi ”flyttade in”att vi bodde på Lamai beach men det gör vi alltså inte utan vi bor på Hin Ta Yai beach som ligger bredvid.

Hin Ta och Hin Yai rock’s är två klippformationer som kallas Grand Pa och Grand MA, och är två sevärdheter här på ön, så pass att folk bussas hit hela dagarna och står och fotar dessa två under dygnets alla ljusa timmar.image

Vår hydda ligger tackolov så pass att vi har dom på behörigt avstånd och kan lugnt sitta i vår lilla röda skinnsoffa (?!?!) på verandan och beskåda spektaklet utan att störas det minsta.

Vi tog dock  en sväng till Lamai beach med moppen idag o solade o badade lite, helt ok strand, lite grovkornig men helt ok. Inte så mycket strandförsäljare och dom som var va inte så jobbiga, väldigt vågigt dock. Tycker det är jobbigt när vågorna är Höga och man får svårt att Hålla balansen (man är ju inte purung??)och så får man brallorna fulla med sand….hm i-lands problem.

imageMen som vanligt så går man ju över ån efter vatten, finaste stranden låg en kort ”djungeltur”från vår bungalow, fin sand, inte så vågigt, lugnt o skönt en liten mysig bar i skuggan Kai’s bar och ett fåtal resorter så dit promenixar vi i morrn.

vet inte om jag sa det förut men trafiken är grym här, är så glad att det inte är jag som sitter närmast styret usch! Va läskigt!


En reaktion på “Snoppen o Snippan rocks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *