Bye bye Khanom ❤️ Hallo koh Samui


imageIgår var vi på utflykt med Eid och hennes familj, vi var på väg till ett vattenfall..men det slutade med ett fiskspa, och då pratar vi inte om dom där små ynglen som man brukar se i glasakvarierna som små nafsar på fossingarns. Nä vi pratar ”pirayor”!! I ett bottenlöst träsk, men när man väl sansat sig så var det riktigt skönt.image

vi mellanlandade hos Buddha ett tag, för att sen fara hem till ”våran”by för mat, en jätte mysig och annorlunda dag.

kvällen tillbringade vi sen med några nyfunna vänner och några vi träffade i Khanom förra året, med lite musik, prat och någon öl.imagel

I morse var det så dax för avsked, tråkigt men vi kommer tillbaka, en kompis till Eid skjutsade oss till färjan i Donsak, den tog ca 1.5 timme över till koh Samui, där vi nu har slagit ner våra bopålar på ett super coolt ställe på Lamai beach..Rockbar/homestay. Vi letade oss hit med moppe some vi hyrde vid piren, tog väl ca 30 minuter att köra, lite yvig trafik..typ thaistyle..och lite tungt med ryggan men det funkade.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *