Min rygg har kärlekens färg


Morgonen började lite otippat med att vi blev bjudna på frukost, vår favorit kocka Eid tog oss med till sin kompis restaurang där hon bjöd på brakfrukost där väst möter sydost i en härlig combo av ägg o bacon och dimsum.image

efteråt bar det av till beachen och djungle roots igen, träffade en super skön snubbe som är lite av en hustomte/arkitekt där. Han har tydligen som mission att ta hand om beachens Herrelösa hundar, Han ger dom mat o vatten o gullar med dom, en riktigt go gubbe.

Han har mer eller mindre övertalat oss att ta en sväng till koh Samui igen för att besöka ett ställe som Han har byggt, vi har ju varit på Samui ett par gånger men aldrig riktigt tagit det till våra hjärtan, men nu är vi ju bara en dryg timmes båtfärd därifrån så vi kanske får ge det ett försök till.image

Annars så får jag väl erkänna att solen har tagit en del idag, jag skulle ljuga om jag sa att det inte svider…it Burns like hell, vilken sopa man är!!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *