En dag i sänder….


Nu har vi hyrt moppe vilket känns som ett måste här i Khanom, beacherna är många men avstånden långa.

Vägarna är bra och trafiken känns helt ok att navigera i…eller bli navigerad i kanske man ska säga ? jag sitter ju bak…

imageFrukost på favorit haket, delvis medtagen och delvis serverad, då det inte finns bröd o smör o yoghurt där. ”Kockan” steker vårat medhavda bröd och serverar stekt ägg, kaffe o juice, här är ingenting omöjligt.

imageSen har vi cruisat runt och besökt lite olika stränder, vi passade även på att luncha efter vägen…framtiden får utvisa om det var ett smart val eller inte, restaurangen var av det mycket enklare slaget och vi fick guidning av en annan gäst på knagglig engelska bland karotterna, maten var god..men tyvärr inte riktigt varm och vattnet serverades från tillbringaren på bordet…ja vad ska man säga, living on the edge..image

har även lyckats få till en riktig ”bonnabränna” jäkligt orutinerat.

Det finns en del coola ställen efter beacherna , en klar favorit är Jambay som är ett strålande exempel på thailändsk ”snickarglädje” i man tager vad man haver anda. Stränderna ståtar också med många resorter, bungalows och houses for rent skyltar, många är tyvärr tomma och vissa ser nästan övergivna ut och igenvuxna.

imageTuristerna har inte riktigt hittat hit ännu, kan vara att det kan upplevas som knöligt att ta sig runt till dom olika ställena, eller att det är vågigt och inte så barnvänligt, i allafall den här tiden på året, vad vet jag?.. Men vi är i alla fall tacksamma att få vara här innan det blir för mycket folk och när allt fortfarande känns genuint på nåt sätt.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *