Och sakta sänker sig lugnet


Resan hit till Thailandet kändes ovanligt lång den här gången, inte så mycket själva flygresan utan innan vi liksom ställde ifrån oss ryggorna.

Vi stannade första natten i Surat Thani som är en mindre stad som dom flesta blekfisar som oss troligen bara besöker i samband med bussbyte till någon annan ort, och därför bara ser någon av dom två busstorgen. imageJag vill inte påstå att vi såg så väldigt mycket mer vi heller, men lite mer kanske. Vi hann i alla fall ta pulsen på prisläget…och det var väldigt billigt vi checkade in på ett ”300bath’s hotel” kanske inte så hög standard men sängkläderna var vita o rena, badrummet eget och kackerlacks fritt och det räcker för mig.image

restaurangerna serverade mest nudelrätter och friedrice och skjortor såldes tre för 100 bath.

Men vi var galet trötta och snubblade mest runt innan vi stupade i säng vid 18-tiden för att sedan vakna mitt i natten vrålhungriga, men då hade Surat Thani somnat och det var tyst o mörkt överallt, alternativet var hotelllobbyns torkade nudlar på burk som smakade himmelskt sen var det natti natti igen.

imageMen idag har vi anlänt till vårdat första mål Khanom och det känns skönt på riktigt tempot är sömnigt, och det känns hemma och familjärt.

Och efter att fått stora famnen på favoritrestaurangen som välkomnande och fått äta Tom Yum så stark så tårarna rinner så kan jag lyckligt säga att nu börjar semestern.

 


6 reaktion på “Och sakta sänker sig lugnet

    • Ja vi gillar verkligen det här stället?lite för blåsigt på beachen bara=vågigt…men va fasen vem vill klaga..det är fantastiskt❤️

  1. Vi har det kanon ? varmt o lite disigt, har lyckats få till en riktig ”bonnabränna” idag på moppeturen ?????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *