Dagen T


Det har varit ”tuffa” veckor innan dagen T, många timmar har ägnats åt att fibbla framför datorn med visum och thailandspass.

Visum har jag ju fixat många gånger under åren utan problem, men i år var det nytt för mig då det skulle sökas på nätet. Man skulle ju kunna tro att jag är en hacker som håller på och skriver och lägger upp bilder här..men det är väl som med allting annat i livet, allt är lätt när man kan det, och precis så var det nu med, när första var inskickat så gick det andra på nån minut. Sen var det några dagars orolig väntan innan det kom ett mail om att det var godkänt.

Värre var det med thailandspasset, det kändes hyfsat lätt när jag gjorde det, men där blev det avslag på första försöket då tydligen mina dokument jag lagt till var för små. Men skam den som ger sig på andra försöket så blev det godkänt tillslut.

Sen började den riktiga scary väntan, medans Omikron viner runt knuten och tiden fram till dagen T sniglar sig fram. I år betyder nämligen inte ”dagen T” Thailand som det brukar göra utan nu betyder det dagen för Testning.

Detta lilla pet i halsen och eventuellt näsan som ska avgöra om man över huvudtaget kommer iväg. Allt är fixat, väskorna är så gott som packade, benen är rakade och flippflopparna är redo att ta promenaden ut i det lilla som finns kvar av snön här i våran del av Sverige och ge sig iväg på promenader i varm sand och på het asfalt.

”Petet” i halsen gick över förväntan..och betydligt lättare än näsan, sen började en ny väntan, men efter drygt tre timmar kom det äntligen, Vi är NEGATIVA!! Sällan har ett negativt besked varit så positivt.

Nu äntligen är vi på väg på riktigt, i morgon bär det iväg!


7 reaktion på “Dagen T

    • Ja man ska känna sig redo att ta tag i eländet med papper annars blir det för jobbigt😊snart lättar det nog ska du se🌺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *