PCR + ARN -> HKT + PCR + HSA+ = OMG! (btw..HKT= Phukets flygplats)


Plötsligt händer det! efter att ha levt i ett covid-vacuum i 1 1/2 år så känns det som om man kan skönja lite hopp. Viruset löper inte amok lika hysteriskt längre när så många har vaccinerat sig ( i varje fall inte i våra priviligerade delar av världen).

Och vi har äntligen vågat boka en resa, inte lika länge som vi brukar..men en resa!! och till vårat älskade Thailand förstås.

I rådande läge så har vi bokat ett direkt flyg till Phuket, det kändes säkrast nu med alla restriktioner, som i nu läget efter ett par pcr-test endast kräver en natts bokning på ett SHA+ hotell innan man är fri att åka vidare ( om man är full vaccinerad ). Sen vet vi ju inte om det hinner ändras innan avresa i februari. Men det är mycket papper och intyg som ska ordnas med innan man kan sätta sig ner och ansöka om e-visum och det så kallade Thailandspasset, som är nytt för i år.

Allt sånt där är ju lite av ett stressmoment när man som jag har ett väl utvecklat kontrollbehov just när det handlar om papper och ansökningar.

Men bara det faktum och vetskapen om att biljetterna har landat i min inkorg gör livet lite lättare att leva.

I sex veckor ska vi få njuta av värmen i det leende landet den här gången och det är inte fluglort det heller, det blir nog inte en lika kringflackande tillvaro som vi brukar unna oss, utan mer kvalitetstid på platser som vi redan älskar…men men man vet aldrig vi har ju lite myror i brallorna som ni vet.


4 reaktion på “PCR + ARN -> HKT + PCR + HSA+ = OMG! (btw..HKT= Phukets flygplats)

  1. Men vad trevligt att ni bokat😎 Men som ni vet så var våran inkorg fylld med resa innan ni bokat😜. Men vi ser fram emot att ses i vårat/erat andra hemland.🤗

    • Ja ja jag vet att ni var liiite snabbare än vi…men vi är snart ikapp..och förbiii 😀 och ja vi kommer att ses hemma i Thailand <3

  2. ♥️ Längtar också och ser fram mot dina rapporter. Vi har inte vågat boka än…..men som jag surfar runt på nätet och längtar 🙏

    • Ha ha 😀 Tack, jag förstår din längtan, jag tyckte också att det kändes läskigt att boka..men orkade verkligen inte vänta längre…vi får väl se hur det går, jag vågar inte riktigt tro på det förrän vi sätter flipflopsen på Thailändsk mark <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *