Gamla vĂ€nner och nya beacher😍🏖


Nu har vi trĂ€ffat lite gamla vĂ€nner igen som vi har hĂ€ngt med i nĂ„gra dagar, dom hade ingen ”moppe” sĂ„ vi har sysselsatt oss i nĂ€romrĂ„det, det har blivit lite sol, inte sĂ„ mycket bad men mycket mat o prat. Trevligt med lite avbrott i vĂ„r vardag.

Det har Àven blivit lite tatueringar gjorda nere hos Bamboo Tatto by One. Och IgÄr kvÀll var vi alla nerbjudna pÄ BBQ middag nere i byn hos One och hans familj. Dom bullade upp rejÀlt med stora white Snappers, revbenspjÀll, fiskkakor, kyckling och en massa grönsaker.

Supergott och jÀttegulligt gjort, de andra i vÄrat lilla gÀng skulle upp tidigt i morse för vidare fÀrd mot Bangkok sÄ dom smet hem lite tidigare för slutpackning och sömn, jag och Rickard hÀngde oss kvar lite lÀngre. Det blev mycket prat runt bordet, ackompanjerat av hundar, ungar och blivande kunder som kom förbi, Àven av musiken ifrÄn alla barer runt omkring, en mycket trevlig kvÀll.

Men eftersom vi har lite myror i brallorna och vi nu bott vid Lonley beach i 10 dagar, sÄ har vi Àgnat dagen Ät att Äka runt pÄ moppen för att leta ett nytt boende vid nÄgon annan av koh Changs beacher. Det har i princip tagit hela dagen.

Men det Àr sÄnt som inte gör nÄgot, det blir ju lite som en resa i resan, vi Äker in pÄ smÄvÀgar nÀr det tycker upp nÄgon eller stannar till nÀr vi ser nÄgon lockande skylt efter vÀgen. Kollar lite priser pÄ boende som verkar intressanta eller bara stannar och tar nÄgot att dricka eller Àta.

Efter nÄgra stopp lÀngs vÀgen bestÀmde vi oss till slut för att vÄra sista fem dagar hÀr pÄ ön, ville vi bo strandnÀra och lite lyxigare Àn vi gjort tidigare under resan. Vi bestÀmde oss till slut för Klong Kloi beach som ligger lÀngre söderut pÄ ön och lite öster om fiskebyn Bang Bao och piren.

Vi bokade efter lite prut en finfin bungalow med utsikt mot havet…i och för sig ”seaview via restaurangen”….men Ă€ndĂ„. SĂ„ i morgonbitti flyttar vi vĂ„rat pick o pack för att leva lite ”flash-Packer” liv i fem nĂ€tter.

I kvĂ€ll blev det dĂ„ sista solnedgĂ„ngen ifrĂ„n vĂ„r lilla veranda pĂ„ en bakgata pĂ„ Lonley beach, och sista kvĂ€llen vi somnar till tonerna frĂ„n weather girl’s gamla slagdĂ€nga frĂ„n 80-talet, ”it’s raining men”…ibland överröstat av club musiken ifrĂ„n party gatan, nĂ€h i morrn blir det till nya toner.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *