..otippat att sakna Ola-Conny och Morgan😅đŸ“ș


Nu har vĂ„ra vĂ€nner lĂ€mnat koh Chang och vi Ă€r Ă„ter ensamma, eller kanske inte ensamma direkt…det Ă€r lite skillnad mot de senaste platserna vi besökt, hĂ€r Ă€r det nog folk ute pĂ„ ”stan” dygnets alla timmar. Det Ă€r ett konstant mer eller mindre brus av musik och trafik. Men det Ă€r pĂ„ nĂ„got sĂ€tt bĂ„de tröttsamt och lite trevligt, utbudet av mat blir ju större och det ligger restauranger överallt.

Vi har mest hĂ€ngt pĂ„ kai bae beach dom senaste dagarna, och igĂ„r Ă€ven pĂ„ ”vĂ„r” beach..Lonley beach. Det har varit lite mulet och det har Ă€ven kommit lite regn. Man kĂ€nner av att vi kommit in i marsmĂ„nad, det Ă€r varmt och luftfuktigheten Ă€r pĂ„trĂ€ngande hög. Som tur Ă€r blir det nĂ„got bĂ€ttre under natten, vi sover med öppet fönster och flĂ€kt och det funkar bra. Men ingenting torkar riktigt Ă€ven om vi hĂ€nger ut det pĂ„ pĂ„ veranda rĂ€cket.

IgÄr lÀmnade vi in lite klÀder pÄ tvÀtt och i morse nÀr vi gick och Ät frukost sÄg vi att den hÀngde pÄ en stÀllning pÄ andra sidan gatan pÄ tork, kÀnns ju lite lustigt att se sina trosor hÀnga ute pÄ byn nÀr man gÄr förbi.

Det Ă€r ju en lyx att varje dag gĂ„ och sĂ€tta sig nĂ„gonstans och bestĂ€lla det man vill Ă€ta och sen bara bli serverad, och jag trodde aldrig att dessa ord skulle komma ur min mun, men hur konstigt det Ă€n kanske lĂ„ter, sĂ„ saknar jag att bara Ă€ta nĂ„t ”hemma”, att slippa gĂ„ ivĂ€g. Jag kan sakna att bara ligga i soffan och flippa mellan trĂ„kiga kanaler pĂ„ TV:n..jag saknar till och med Ullared pĂ„ 5:an och typ bonde söker fru…

Sen vet jag att det rÀcker med att höra Introt eller slÀpa hem dom första kassarna frÄn Coop sÄ Àr jag less och drömmer mig bort igen.

Idag har vi bytt boende Àven om vi Àr kvar pÄ samma beacharea sÄ Àr det ibland skönt att byta miljö. Vi har nu en lite större och ljusare bungalow, men fortfarande med flÀkt.

Det har Àven idag blivit lite strandhÀng med sÀllskap av seriemördare och annat löst folk pÄ lÀsplattan.

PÄ vÀgen hem stannade vi och köpte lite fÀrsk ananas och en pÄse kryddblandning av salt, socker och chili i en av dom locala affÀrerna som vi avnjöt pÄ verandan, sÄ himla gott med det starksötsalta till den fÀrska frukten, det funkar ju till Àpplen eller annan frukt ocksÄ men denna gÄng blev det ananas.

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *