Tack tick Tack tick..nedräkningen har börjat?☀️/❄️


Tänk att vi två faktiskt fixar att hänga med varandra dygnet runt i 10 veckor, jag tycker att det är galet duktigt av oss och då ska man ändå veta att det inte är under de mest gynnsamma förhållandena hela tiden även om det är semester och allt borde vara rosenrött, vi förflyttar oss mycket, det är varmt, det är mycket släp på grejjer fast att vi har liten packning, det blir ofta lite stimmigt vid byten av transportmedel och det blir fort rörigt där vi bor.

Det är mer en regel än ett undantag att det råder en total avsaknad av krokar och hyllor att förvara kläder och prylar i rummen eller bungalowen man hyr, och på detta så bor jag med en ”kille” som tycker att det blir citat: ”stökigt bland topsen” när jag tagit EN!! ? Men trots detta så så reder vi oss, jag en slarvig kontroll freak och han en pedant med nollkoll?..”same same but different”❤️?

Idag har vi iallafall tillbringat vår sista dag på stranden och försökt ta in det sista av strand- och sand-mellan-tårna-livet. Det känns lite vemodigt även för oss som är så bortskämda att vi inte ens njuter av det varje dag när vi är här…då det på något konstigt sätt blir vardag..fast det inte borde bli så.

Och idag dök det upp fyra andra kompisar på ön och man känner genast att shit..vi skulle ha stannat ett par extra dar här innan Bangkok, men lite så är det hela tiden, det finns så många super härliga människor som man lär känna och som man bara vill ha mer av och som boostar så mycket med sin energi och som man träffar alldeles för sällan, vi måste bli bättre på det.

Vi avslutade vår sista kväll med en spontanmiddag på vår resort eftersom vi lämnade tillbaka vår moppe idag och blev på det sättet lite ”strandsatta”vi blev ett stort gäng även om vi till och med saknade ett par stycken.

Nu har vi packat ihop våra grejjer som nu blivit lite fler än när vi började vår resa, vi har delat ut vårat överblivna toapapper och även skänkt bort vår väl använda trasmatta som varit vår följeslagare och rumpräddare i många mil under vår resa, i morgonbitti bär det av till storstan

Jag har inte riktigt fattat att det snart är över för denna gång…att vi nu varit på resande fot i 2 1/2 månad. Men jag älskar Bangkok och ser fram emot några heta dagar och nätter i denna grymma stad❤️

 


2 reaktion på “Tack tick Tack tick..nedräkningen har börjat?☀️/❄️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *