Nu äntligen ✈️☀️


Efter en galet lång dag och natt har vi nu kommit på plats i Krabitown, i väntan på planet till Krabi blev det en akutbokniing av ett guesthouse då vi insåg att vi var för utmattade för att gå runt o leta boende när vi kom fram. Det blev ett helt ok ställe på en liten bakgata i staden tyst och lugnt och  passande två jetlaggade blekfisar som oss.

Flygresan mellan Arlanda och Bangkok gick över förväntan och tog lite drygt 9 1/2 timme, den här resan provade vi ett nytt koncept, utan förbeställd mat. Vi tyckte att det alltid känts lite ”ovärt” när man som vi reser utan incheckat bagage att betala 550kr per person för dom små folieformarna med mat och den lite halvtrista frukostfrallan. Så vi tog med egen matsäck. Middagen bestod av rensad grillad kyckling, potatis sallad och sri rascha sås, och frukosten av ost o skinkmacka. Mackan hade även sällskap av en liten youghurt enda fram till säkerhetskontrollen, där skildes vi tyvärr åt, vet inte riktigt hur jag tänkte där. Lite dricka köpte vi på planet och en tomflaska att fylla på med vatten fanns också med, lite snacks o godis slank också ner i matsäcken. Det kändes som om det var ett vinnande koncept. Incheckade och klara på rummet efter ytterligare en flygtripp mellan Bangkok och Krabi bestämde vi att vi stannar i Krabitown två nätter för att liksom även landa mentalt. Vi har hunnit få i oss lite mat, jag har svett gommen med chili, har hunnit få en  blåsa under min flipflops ovana fot, vi har en bananblomma utanför vårat fönster, spoltoa, en jäkligt snabb fläkt och inte en kackerlacka inom synhåll (än så länge ) Life is sweet

 


4 reaktion på “Nu äntligen ✈️☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *