Sola o bada och Pina Colada☀️


IMG_3726

(Koh lanta)

Nu har vi varit här på Koh Lanta i en vecka och då bott på khlong Nin beach som är jättemysig, men hur det nu än har varit så har vi nästan inte hängt nåt alls här, beroende på att vi haft lite andra sköna människor att fördriva tiden med på kvällar och dagar, så vi har varit på longbeach, khlong Dao och inne i Sala dan och käkat ”snäckor”. Så ikväll har vi åkt in och hittat  ett nytt boende i närheten av sala dan tänkte att det kan vara lite mysigt att bo lite mer centralt.IMG_3736

Vi har också hunnit med ett poolparty i den pyttelilla poolen på mellow yellow, och vi har även stiftat bekantskap med ”the walking street” inne i Sala dan, som var en ny och trevlig bekantskap, mycket matvagnar och en coctaillvagn som serverar fantastiska drinkar för 100 bahtonger, drinklistan är oändlig, och Pina Coladan och Strawberry Daiqurien är grymma.IMG_3734

Vi har nu mindre än två veckor kvar på vår evighetslånga resa…upplevelsen är väldigt märklig, samtidigt som det känns som om vi nyss klev på planet till Bangkok på Arlanda…så har vi upplevt otroligt mycket och det var en evighet sen vi var hemma.

Och det absurda är att det som för mig nu känns som början på slutet..är ju för dom flesta början på en efterlängtad tvåveckors semester. Det är det jag måste intala mig själv så att jag kan njuta, och ta vara på tiden som är nu..istället för att ha ena foten på planet hem redan.

IMG_3764Det hettar lite i skinnet idag men på ett bra sätt,  som det gör efter en bra dag på stranden, nya boendet känns toppen så nu är det bara att packa ner pinalerna igen och dra vidare i morgon om än inte så långt denna gång.. sen är det ju så att vi måste ju tillbaka till khlong Nin igen..jag har ju låtit sy upp en MAGVÄSKA!  hos en tjej på Rasta baby….pensionärsvarning på den då?! ”skräddarsydd” magväska ?…Men tror den blir kanon hon har fått ganska fria händer och hon kändes som en ”cool och kreativ själ”??

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *