Bland masar, norrlänningar och pokémoner


(Koh phayam)

IMG_1003Så där ja nu är jag tillbaka igen…som alla har väntat ?.
Vi har nu lämnat Ban Krut och donerat våra hjälmar till bättre behövande, kände att nu var det färdig släpat på dom ”kulpåsarna” och killen i strandbaren vid vårat guesthouse Siripong såg nöjd ut.
Några bussar och en båt senare så var vi på Koh Phayam. Där har vi nu tillbringat fem nätter, och koh Phayam är ju som jag skrivit tidigare i bloggen en liten favorit hos oss.IMG_0999
Den här gången bodde vi på ao yai / long beach. Sanden är beigevit och pudermjuk och väldigt bred och lång. Det är också väldigt långgrunt vilket jag inte är så förtjust i. Men vi har haft det så himla bra och mysigt ändå ? och vi har utökat vår samling med Härliga Borlängebor och dessutom kompletterat med ett par sköningar från Piteå.
IMG_1012Vi har ägnat dagarna åt moppeåkning, sol, bad, mat och vissa av oss även Pokémonjakt, allt som anstår ett gäng pre-pensionärer, önskemål om en ”undergrupp” har även uppkommit…på språng i kalsong, den är dock endast på planeringsstadiet? jag är inte helt säker på att världen är mogen för det ännu.

Gap från Lazy house khao lak :-)

Gap från Lazy house khao lak 🙂

Sista kvällen avslutade vi med att hänga på Lazyhut där det var fest med musikunderhållning och såklart lite eldshow.
Det var med lite separationsångest vi lämnade vår stora familj (11 pers)igår och drog vidare till koh Chang noi.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *