Nu mer jeanslunk än sarongspring


Nu tror jag att jag ”skaldat” färdigt om de nya platserna vi besökt och kompletterat de gamla där jag tycker det behövts, det känns lite som att knyta ihop säcken kring årets resa. Det som är lite nytt är att jag också sorterat in blogginläggen jag gjort under resan på de platser där vi var, kan tyckas rörigt men samtidigt lite bra tycker jag då blir det ju lite som komplement till beskrivningen av nya platser och en slags uppdatering av gamla.

En annan nyhet är att jag gjort en ny facebook sida som ett komplement till bloggeriet, där det finns mycket mer bilder och och gamla bilder tidigare resor, lite filmsnuttar kommer nog hamna där också både gamla och lite nytt.image

Men främsta anledningen är nog att jag ibland känt mig lite tjatig när när jag delat inläggen på facebook, så jag tänkte att jag kanske ska dela dom bara på nya sidan, på så sett blir det bara dom som ”gillar” den sidan som får uppdateringarna…och är det så att även dom tröttnar är det ju bara att av ”giila” .

Tror dock inte jag kommer att vara så tjatig dom närmaste nio månaderna…men sen är det dax igen :-).

så ni som vill fortsätta att se blogginläggen när dom dyker upp kan ju gilla den nya facebooksidan som är ”in the making” (den heter samma som bloggen )så tror jag att dom kommer automatiskt…är inte så duktig på det här än..men lär mig :-)…över 5000 besök har jag haft på bloggen sen jag startade helt galet..jag kanske inte är nån ”blondinBella”..men ÄNDÅ!!

Och som en liten cliff-hanger kan jag ju avslöja att biljett till Bangkok 2017 är bokad ?

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *