Kärlek, endorfiner och adrenalin ❤️


imageNu lämnar vi Lanta för den här gången, solvarma på både utsidan och insidan. Vi har haft förmånen att få närvara vid ett bröllop i sanden, med solen som ett sjunkande rött klot i bakgrunden, på en strand med det passande namnet the last beach längst bort på denna avlånga ö.

Vi har ätit mat så stark så endorfinerna har gått på högvarv och skinnet stramar så där härligt det bara kan göra efter ett par dagar med sol och vind.image

Vi har träffat gamla vänner och lärt känna nya, vi har fyllt våra dagar med strandliv och även ett ”poolparty” i en pytteliten pool, och våra kvällar med mat och musik. Igår kväll var vi och åt med några nyvunna vänner på en restaurang där upplägget var att ”laga sin egen mat”.

imageTvå brännare ställdes på bordet och på den ena placerades en gryta med buljong där i lade man sen ner grönsaker, köttbitar och lite fiskar eller vad man nu ville, man fick även en sås som man kryddade upp själv med vitlök, lime och färsk chili. På den andra brännaren fick vi en slags ”stekkupol” omgiven av en ”vallgrav” med buljong, det var lite samma tema som den andra…grönsaker och fisk i buljongen, men steka kött på kupolen och sen doppa i sås och äta buljongsoppa. Matlagningsskonceptet till trots så var det både gott och mysigt.image

Kvällen slutade lite för spännande för oss som är ”lite” katastrofkänsliga. Vi hade precis trasslat oss in under vårat myggnät för att göra kväll när Rickard läser på Aftonbladets nyhetsflash att det varit en kraftig jordbävning utanför Sumatra igen ??. Så upp och på med kläder packa dykväskan och ut i svarta natten. Fick tag i ett par pyjamasklädda i ”receptionen” som fick den svåra uppgiften att övertyga oss om att det var lugnt och att varningen hade dragits tillbaka, vi irrade runt ett tag innan vi till slut kom till sans och insåg att risken att drabbas av denguefeber pga alla myggor var större än att drabbas av en ny tsunami.

imageVi kravlade åter in i hyddan och tog skydd under nätet fortfarande lite skärrade och nu också myggbitna?

I morgon drar vi vidare, ca 7.30 kommer bussen som tar oss ner till Trang där vi på eftermiddan tar nattåget till Bangkok.

 

 

 


2 reaktion på “Kärlek, endorfiner och adrenalin ❤️

  1. Tack än en gång för att ni var med och förgyllde våran speciella dag <3 och presenterna var toppen, har skrivit en massa och nu när vi är hemma är alla saker på sin plats 🙂 Vi får ses snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *