Beaching, eating, sleeping and repeating ⛱


imageJa nu har vi boat in oss ordentligt, fick besök av en kompis härom dagen som ska hänga med oss i 10 dagar.

Dagarna ser dock ut som dom brukar och ska göra här i ”det lätta livet” i khao lak, spartansk frukost på guesthouset, sen upp på moppen och i väg till någon beach. Det blir liksom två upplevelser i en, först själva moppeturen som alltid bjuder på något eftervägen.image

Ibland en skock bufflar, ibland en marknad och ibland en felåkning. Och sen då själva beachhänget förståss, lite sol, mat, en promenad och ett par dopp ja jag skulle vilja påstå att det är en rätt bra sammanfattning.

De största besluten fattas ju sen efter att solen gått ned..var själva middagen skall intas.

imageGårdagskvällen fick ett mera action liknande avslut då vi efter en mysig kväll på Lazy house hade lyssnat på live music och shitchattat med lite andra kompisar kom hem till vårat guesthouse.

Vår polare per hade påhälsning eller som han själv uttryckte det ”så är man ute en sväng bara, så kommer man hem till ett jävla zoo”…zooet bestod av en liten gecko som bara i sig tydligen va läbbig och en jäkligt feet kackerlacka som när den upptäcktes fick geckoödlan att framstå som söt. Fokus lades självklart på kackerlackan, som verkade bo bakom ac aggregatet.

Vi donerade en liten lampa som kunde riktas mot springan (där den smitit in och gömt sig ) och tröstade Pelle med att nu är det lugnt dom gillar inte ljus. Med dom trösterika orden lämnade vi honom i hans lilla zoo. Det dröjde inte många minuter innan det kom ett sms som berättade att den kackisen inte hade några som helst problem med att vistas i spotlighten…och nu var den död.image

Denna kväll avslutades betydligt värdigare med en triss i fotmassage, där låg vi på rad och lät oss skämmas bort med inoljning och knådning, och nu har vi tassat hem på mjuka fötter efter ännu en dag i paradiset, jag känner mig så priviligerad ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *