Jaha då var det dax för första Blogginlägget, som jag sagt förut så kommer det inte bli så ofta när vi inte är ute och reser eftersom det är det som är grejjen…en reseblogg :-). Det kan dock komma in nya tips och trix under tiden.

Men det jag tänkte säga nu var att sidan inte är riktigt klar än, vissa funktioner är inte riktigt igång men det kommer vartefter. Det går ändå att klicka runt och kolla på det som finns hittills. Tyvärr är den ej heller mobilanpassad än och funkar hjälpligt på ipad men det ska väl också funka så småningom. Så välj dator om du har möjlighet.

Vår nästa resa är i alla fall bokad och det känns fantastiskt, vi åker till Bangkok den 12 januari och hem den 18 mars.

Min plan så här långt är att det blir mycket tåg, mycket fastland alltså, men självklart lite öliv också, en del nya, och antagligen några favoriter i repris.

Förhoppningsvis så kommer min dotter Molly och hennes kille Victor att gästblogga lite under november och december när dom är i Thailand, lite kul att se deras syn på saker och ting.

När jag får igång ”kontakta mig” knappen så är ni hjärtligt välkomna att höra av er om jag missat nåt eller om ni har andra synpunkter, tror dock att det går att kommentera inläggen.

 

 


5 reaktion på “

  1. Va kul att du kommit igång med din sarong.
    Om vi inte hinner ses på natten hoppas jag att du får en underbar resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *