Koh Ko Khao


Koh ko khao  2014, 2015

koh ko khao1Vi har besökt koh ko khao två gånger, bägge gångerna var det dagstripper från khao Lak.

Tog moppen på förmiddan och med kartan i hand tog vi oss till piren utanför ön.

Där går det longtailbåtar modell större som kostar 50 bath per pers om jag inte minns fel,  dom går hela tiden fram och tillbaka, man får hjälp att baxa ombord moppen och sen tar det typ 5 min över till ön.

koh ko khaoKoh ko khao är en liten ö men det är klart värt att ha en moppe så man kan kolla in lite olika stränder.

Det är verkligen inte mycket happenings going on på den ön, och inte någon direkt by, utan jag kan tänka mig att om man bor där så är det nog mest ligga på stranden läge dagtid och äta på resorten läge kvällstid.

1797406_10152009314789069_1836227876_nMen som sagt jag har aldrig bott på ön så vad vet jag?..men det jag vet är att det är ett trevligt utflyktsmål när man bor i khao Lak och man vill ut och ”moppa” lite


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *