…en liten uppdatering??…


Ja då har det oundvikliga hänt..ny resa 2020 är bokad YEAH!!. Denna gång något kortare än vanligt.

Med kortare menar jag att den ligger inom visumgränsen. Vi kommer att vara i Thailand 55 dagar, och turistvisum som vi söker ligger ju på 60 dagar utan förlängning. Vi har alltid sagt att vi ska bli borta längre för varje år, men ibland händer det att man måste styra om sina planer och ta ett steg tillbaka. Men å andra sidan är ju 55 dagar inte fy skam det heller.

Vi kommer denna gång flyga direktflyg till Krabi och planen är att åka direkt till Koh Lanta, vi tänkte prova på att stanna upp lite och att vara på samma plats i en månad och liksom boa in oss lite, känna på lite hur det känns att inte ha ena armen i ryggsäcken hela tiden. Hur resten av resan ser ut vet vi dock inte ännu.

Vi har inte bestämt oss riktigt för var vi ska bo ännu, vi gillar ju Funky Fish och den delen av Longbeach, men å andra sidan kanske vi skulle prova något nytt..dengue nojjan är ju lite extra påtaglig just där.

Ni som följt mig vet ju att jag åkte på denguefeber i februari, och den hänger ju med lite fortfarande som en skitjobbig och oönskad stalker. Och det jag inte visste förut var att förutom ”mental depression och trötthet” så drabbas 45% av håravfall som slutkläm flera månader efter insjuknandet. Jag har under den senaste månaden tappat galet mycket hår, det är hemskt, hårborsten är knökfull varje dag och alla tröjor ser efter en dags användning ut som om dom är utrustade med pälskrage. Men ljuspunkten är att man KAN få tillbaka håret…gaaah!!! men men i sammanhanget får man väl se det som ett” i-lands” problem…även om det känns surt.

Men nu är sommaren här, och med den förhoppningsvis sol och värme, och även fast jag jobbar mestadels av tiden så tänker jag i allafall njuta, trött, tunnhårig och den mentala depressionen  till trots för nu är det husbilstider och ”Rastabyttan” våran rullande koja ger oss mini semestrar varje ledig helg, så schas denguedepp och tramshår, och välkommen sommar och sol.

Ha en fantastisk sommar !!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *