…en liten uppdatering😇😜…


Ja dÄ har det oundvikliga hÀnt..ny resa 2020 Àr bokad YEAH!!. Denna gÄng nÄgot kortare Àn vanligt.

Med kortare menar jag att den ligger inom visumgrÀnsen. Vi kommer att vara i Thailand 55 dagar, och turistvisum som vi söker ligger ju pÄ 60 dagar utan förlÀngning. Vi har alltid sagt att vi ska bli borta lÀngre för varje Är, men ibland hÀnder det att man mÄste styra om sina planer och ta ett steg tillbaka. Men Ä andra sidan Àr ju 55 dagar inte fy skam det heller.

Vi kommer denna gÄng flyga direktflyg till Krabi och planen Àr att Äka direkt till Koh Lanta, vi tÀnkte prova pÄ att stanna upp lite och att vara pÄ samma plats i en mÄnad och liksom boa in oss lite, kÀnna pÄ lite hur det kÀnns att inte ha ena armen i ryggsÀcken hela tiden. Hur resten av resan ser ut vet vi dock inte Ànnu.

Vi har inte bestÀmt oss riktigt för var vi ska bo Ànnu, vi gillar ju Funky Fish och den delen av Longbeach, men Ä andra sidan kanske vi skulle prova nÄgot nytt..dengue nojjan Àr ju lite extra pÄtaglig just dÀr.

Ni som följt mig vet ju att jag Ă„kte pĂ„ denguefeber i februari, och den hĂ€nger ju med lite fortfarande som en skitjobbig och oönskad stalker. Och det jag inte visste förut var att förutom ”mental depression och trötthet” sĂ„ drabbas 45% av hĂ„ravfall som slutklĂ€m flera mĂ„nader efter insjuknandet. Jag har under den senaste mĂ„naden tappat galet mycket hĂ„r, det Ă€r hemskt, hĂ„rborsten Ă€r knökfull varje dag och alla tröjor ser efter en dags anvĂ€ndning ut som om dom Ă€r utrustade med pĂ€lskrage. Men ljuspunkten Ă€r att man KAN fĂ„ tillbaka hĂ„ret…gaaah!!! men men i sammanhanget fĂ„r man vĂ€l se det som ett” i-lands” problem…Ă€ven om det kĂ€nns surt.

Men nu Ă€r sommaren hĂ€r, och med den förhoppningsvis sol och vĂ€rme, och Ă€ven fast jag jobbar mestadels av tiden sĂ„ tĂ€nker jag i allafall njuta, trött, tunnhĂ„rig och den mentala depressionen  till trots för nu Ă€r det husbilstider och ”Rastabyttan” vĂ„ran rullande koja ger oss mini semestrar varje ledig helg, sĂ„ schas denguedepp och tramshĂ„r, och vĂ€lkommen sommar och sol.

Ha en fantastisk sommar !!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *