Beachhopping🏖….🐾


Det Àr konstigt att man alltid har nÄgot inbyggt driv om att grÀset alltid Àr grönare pÄ andra sidan.

En slÀng av detta driv gjorde att vi satte oss i en tuktuk och tog oss till Khlong Nin tvÄ beacher bort. 

I alla fall 6 st av oss, dom andra fyra hade redan dagen innan fÄtt lite för mycket av beachlivet  och Àgnade dagen Ät Aloevera och skuggning.

Khlong Nin Àr ju i och för sig en mysig strand med mÄnga sköna strandrestauranger som strÀcker ut sig över den lÄnggrunda stranden med hjÀlp av strandmattor, chillakuddar och parasoller.

TyvÀrr kan jag tycka att det Àr lite svÄrbadat dÀr pÄ grund av den steniga botten, och som denna dag dessutom hade hjÀlp av hyfsat höga vÄgor som gjorde sitt bÀsta att slÄ omkull oss nÀr vi kryssade fram som stapplande kalvar i vattenbrynet.

Men vi fick ÀndÄ en fin dag och hann Àven med att hÀlsa pÄ Lotta och Jenny pÄ Coconutgrove. 

Nu nĂ€r vi Ă€ndĂ„ Ă€r pĂ„ gĂ„ng med sightseeing av Lantas större strĂ€nder sĂ„ tog vi oss en promenad till Khlong Dao det blev bad i det lĂ„nggrunda varma vattnet och lite ”seriös”solning sĂ„ nu har baksida lĂ„r fĂ„tt sig en rejĂ€l ”brĂ€nna”.

PĂ„ kvĂ€llen blev det lite blandade aktiviteter i form av hyddhĂ€ng, partyhĂ€ng pĂ„ Mushroombar och livemusikhĂ€ng pĂ„ Boogie bay bar…ja som ni hör sĂ„ hĂ€nger vi  en del…och vi njuter
..och som extra bonus hade vi besök av en padda som satt och vaktade Rickards ryggsĂ€ck nĂ€r vi kom hem efter vĂ„rat nattliga Ă€ventyr, ja vad ska man sĂ€ga…We are Living With the nature🐾


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *