Spontankontroll ✈️


Nu känner jag mig trygg med min plan, nu är en enkelbiljett bokad, den 11 februari flyger vi till Ho Chi Min city/Saigon från Bangkok. Detta innebär inte bara att det faktiskt kommer att bli av..vi ska till Vietnam också, Yeah! vad spännande ?. Det innebär också att vi denna gång åker till Thailand utan visum ( fasen måste kolla upp visum till vietnam? ) eftersom vi lämnar T-landet innan 30 dagar….och vi återvänder när mindre än 30 dagar återstår.

Min tanke är nu att vi hänger lite i Saigon och sen tar oss söderut och om det går ö-luffar tillbaka till Thailand via Kambodja, men det där har jag inte riktigt koll på än känner jag det får bli mitt nästa project att klura på… återkommer med det.

Jag har heller inte legat på latsidan här på bloggen, jag har kompletterat med dom nya platserna i Thailand vi besökte i år, så nu finns korta sammanfattningar i menyerna på sidan där jag skrivit ner vad vi tyckt, jag har även rotat runt lite i hårddisken både i min egen och datorns..och skrivit ner lite minnen från när vi var i Malaysia och Kambodja det känns bra att liksom ha det samlat.

Jag inser också att även denna gång kommer vi att möta upp och även resa lite med kompisar ? och även det pusslet har blivit lagt nu, så det känns bra.

Även om man vill vara en lite ”skönochspontan” människa så är det ändå en viss tillfredsställelse när bitarna kommer på plats och man kan luta sig tillbaka med vetskapen om att ett nytt ”äventyr under kontrollerade former” kommer att bli av…så man får väl nöja sig med att vara lite mer”kontrolleratspontan”..och det är ju också skönt ?

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *