AoNang


Aonang-krabi 2006-2014

Vår första bekantskap med Krabi/Aonang var 2006, barnen hade hunnit bli 13,14 o 15 år och detta möte blev kanon!..precis då som Aonang var då så passade det perfekt för oss, mycket billig shopping lagom mycket folkfest och marknader.

168123_483567679068_3429419_nStranden var dock inget vidare då heller, väldigt mycket snäckskal och vasst, men vi hittade ändå en bit strand som var fin, om man har havet framför sig så går man åt vänster i princip så långt man kan innan berg o djungel tar vid, igenom en slags portal där det står ”the last fishermans cafe´”. Där möts man av massagestolar i mängder men fortsätt gå och gå förbi alla dom då kommer man till en liten bit strand där det även finns ett par beach restauranger.

168611_483567499068_2599331_nAnnars måste jag säga att enligt min åsikt så är Aonang mest en slags mellanlandnings plats, speciellt efter våra senaste besök 2012 och 2014, då det successivt har gått från en livlig, turistig visst, men ändå trevlig och underhållande ort till ett totalt kaos av folk.

Turister i mängder och försäljare som oavbrutet ropar och drar i dig och envetet vill veta var du kommer ifrån samtidigt som dom på nästintill klockren svenska hävdar att dom är billigare än ullared.

Men som jag sa en bra utgångs punkt för både kortare utflykter med longtailbåt eller speedboat som till chicken island, pooda, railey, bamboo island och även lite längre som till Phi phi island eller

Ett stopp på vägen till Koh Lanta eller en start på en lite längre öluff söderut


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *